Başkan’ın Özgeçmişi

01.04.1953 Erzincan İli Kavakyolu Beldesi doğumlu olup ilk ve ortaokulu Erzincan’da okudum.

1975-1976 öğretim yılında Ankara Erkek Yatılı Öğretmen Okulundan mezun oldum.

Ağrı ilinde dört ay çalıştıktan sonra iki yıllık Ankara Eğitim Enstitüsüne kayıt yaptırdım. İkinci sınıfın ikinci döneminde okulumuz süresiz kapatıldı.

24.08.1978 tarihinde Erzincan’ın Davarlı köyünde öğretmenliğe başladım.

Askerlik görevimi Er Öğretmen olarak tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin sınavlarına girdim ve bu okuldan mezun

oldum.1983 yılı tayin döneminde Erzincan İli Keklikkayası köyüne tayin oldum ve 12 yıl bu köyde görev yaptım ve 1995 yılında Erzincan Vali Metin

Aksoy İlköğretim okuluna tayin olarak öğretmenlik görevimi burada tamamladım.

Siyaset yaşamıma 28 Mart 1999 Yılı Mahalli Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye başkanı seçilerek başladım. Beldeme beş yıl

hizmet verdikten sonra 2004 Yılı Mahalli Seçimlerinde yeninden aday oldum ve kaybettim.

29 Mart 2009 Mahalli Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday oldum ve seçildim. Kavakyolu Beldesi’ne hizmete devam ediyorum.

Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Fikret KESKİN